REFERENSER

Maria Eriksson, Sjuksköterska, Svensk mästare i Body Fitness, Formachic

 

LPG endermologie har positiv effekt på många sätt när det kommer till Fitness. Med LPG kan jag anpassa behandlingen utifrån vad atleten är i behov av, t ex vätskedränering, uppstramning av huden, få fart på fettförbränning i områden med envisa fettdepåer, behandla celluliter. LPG hjälper också till  snabbare  återhämtning  och optimering av  idrottsprestationen mm.

Att tävla i Fitness/Bodybuilding är oerhört krävande för kroppen och även mentalt och här är LPG fantastiskt bra som komplement för att optimera en tävlingssatsning.

Efter många års  erfarenhet  och stor  kunskap i fitness-grenarna och vad det innebär att tävla i dem är det fantastiskt att med LPG:s unika mekanism och dess många behandlingsområden kunna erbjuda individanpassade behandlingar före /under/efter en tävlingssatsning.

Caroline Wrede, kiropraktor & LPG-utbildare, Evexia

LPG-endermologie är ett optimalt komplement i mina kiropraktiska behandlingar. En djup smärtfri massage som mjukar upp muskelspänningar och oelastisk bindväv. En fantastisk behandling för de patienter som har smärtproblematik, exempelvis fibromyalgi. Den djupa behandlingen upplevs endast som behaglig och de kan slappna av och tillgodogöra sig behandlingen bättre än vid en djup manuell massage. Vad jag älskar med LPG är att det är en bred behandlingsmetod där man kan arbeta inom så många områden, för välbefinnande, smärta, ödem, men även estetiskt och postoperativt. Dessutom är den en skonsam behandling, både för patienten och mina händer.

Harmit Kaur, VD Tumba Lipokliniken

Vi har arbetat med LPG sedan 2013 på Tumba Lipokliniken. Sen dag ett har vi haft nöjda kunder vilket har lett till att denna behandling utförts hos oss hela 1700 ggr per år! Även om vi idag arbetar med många andra behandlingar så är majoriteten av våra kunder LPG-kunder. Vi har aldrig tvekat att uppgradera när en ny modell kommer då vi VET att LPG-tekniken är världsledande utan egentlig konkurrens. 

Lis-Marie Bihl, LPG-utbildare, Balansportalen

Jag kom i kontakt med LPG Behandlingar redan 2004 då jag gick på egna behandlingar för smärta efter en trafikolycka med Whiplash som följd. Min nacke och hela höger sida, bröstrygg samt svank var periodvis som i kramp. Jag kom att inse sambandet mellan stress och smärta. Olyckan skedde nämligen flera år tidigare och smärtan var då akut en kort period, men aktiverades och befästes under en period av stark stress. Jag fick då tips om LPG Endermologie, denna speciella behandling, som bearbetar bindväv, muskler, stimulerar blodcirkulation och lymfflöde.

 

Jag hade redan provat flera olika typer av behandlingar inklusive sjukgymnastik i perioder utan mer än tillfälligt resultat. Först när bindväven i och runt musklerna bearbetades så löstes problemet på djupet. Detta var ett uppvaknande för mig som terapeut och jag bestämde mig för att själv börja arbeta med LPG.

2006 öppnade jag min klinik Balansportalen i Västerås, där jag sedan dess hängivet har specialiserat mig inom LPG behandlingar för skönhet sport och hälsa. Jag arbetar med behandlingar för både kroppen och ansiktet. Jag är sedan 2012 även utbildningsansvarig för LPG i Sverige och delar med mig av min kunskap och erfarenhet till andra terapeuter vid sidan om mitt kliniska arbete på hemmaplan.

Då metoden är en helt mekanisk cellstimulering som bara stimulerar och aktiverar kroppens egna processer så är den helt utan risker. LPG lämpar sig som behandling för alla som tål massage, bindvävsmassage och lymfmassage. Jag har behandlat otaliga klienter med olika typer av upplevd problematik såsom;

 

 • Fibromyalgi 

 • Idrottsskador 

 • Muskelspänningar 

 • Smärta

 • Svullnad

 • Falsk hälsporre 

 • Falsk Ischias (Piriformis Syndrom)

 • Ärr efter olyckor eller kirurgi 

 • Smärta svullnad och blånad efter fettsugning och bukplastik (Rekommenderas av ledande kirurger)

 • Celluliter 

 • Envisa fettdepåer

 • Lös hud efter större viktnedgång

 • Dubbelhaka

 • Slapp åldrad hud (även ansikte)

 

Mikael Klotz, Medicinskt ansvarig och fysioterapeut, Hammarby Fotboll

 

”Möjligheterna till LPG behandling i mitt arbete med Hammarby Fotboll har varit värdefulla. Med korta behandlingstider har jag snabbt kunnat uppnå en djup vävnadseffekt på allt från subakuta muskelskador, ärrbehandling, djup vävnadspåverkan till DOMS (Delayed onset muscle soreness)/träningsvärk utan att behöva slita på händer och fingrar. Det är för övrigt omöjligt att nå lika djupt med mina fingrar som jag når med KMI. LPG har helt enkelt varit ett mycket värdefullt komplement i den sjukgymnastiska verktygslådan.”

Birgitta Karlberg, Massage- och LPG-terapeut

"Jag har arbetat med samtliga tekniker enligt LPG-metoden i nästan 20 år. Under de första 8 åren på Akademikliniken arbetade jag mest med postoperativa behandlingar (nyopererade) för att förbättra läkningar och uppnå bättre resultat. Efter kirurgiska ingrepp är LPG närmast en självklarhet för att snabba på läkningsprocessen samtidigt som den minskar svullnader och blåmärken. Många kirurger vill även använda LPG preoperativt för att mjuka upp och dränera vävnaden. Vid hudtransplantationer, brännskador, olika ärrtyper och lymfödem är LPG i samtliga fall mycket effektivt. Med min långa och breda erfarenhet av tekniken har jag blivit helt övertygad om de positiva effekter man uppnår."

technovitalpage_1.png
tv_fight_1.png