top of page

SLIMMA KROPPEN OCH GE HUDEN NY SPÄNST OCH LYSTER

Genom avancerad stimulering och bearbetning kan du förbättra hudens kvalitet och forma kroppen.

Fettförbränning

Tack vare det patenterade Alliance behandlingshuvudet gör endermologie det möjligt att punktbehandla och reducera envisa fettansamlingar som är opåverkbara av kost och träning (armar, mage, rygg, midja, lår etc). Behandlingen anpassas efter kundens behov och olika hudtyper.

Reducering av celluliter

Celluliter drabbar 90% av alla kvinnor (även den smalaste och mest vältränade kan få celluliter) och består av lagrat fett och vätska i vävnaden i kombination med dålig cirkulation. Med LPG Endermologie bearbetas vävnaden på djupet, cirkulationen förbättras, fett förbränns och vätska dräneras. På så vis löser behandlingen grundproblemen varför celluliterna uppstår.

 

 

Uppstramning av huden

Hudens elasticitet kan påverkas av olika faktorer; viktförändring, graviditet, ålder mm är faktorer som gör att huden tappar sin spänst. Det påverkar hela kroppen men blir ofta mer påtagligt på vissa områden såsom insida lår, mage och armar. LPG Endermologie stramar upp huden och inriktas framförallt på de områden kunden har problem.

Svullna ben

Symtom som tunga, smärtsamma ben, svullna vrister och fötter är ofta en följd av att blodflöde och lymfcirkulation  inte fungerar riktigt bra. Toxiner och slagg stannar kvar istället för att dräneras bort, vilket kan ge svullnad. LPG Endermologie är mycket effektiv för att öka cirkulation och dränage, vilket minskar svullnaden.

 

Välmående

Behandling med LPG Endermoloigie är i regel behaglig. Den nya kroppsbehandlingen med Alliance påminner om manuell massage i bearbetningen. Upplev en exklusiv behandling som erbjuder extrem effekt och avkoppling.

lpg_37.png

Synliga resultat efter bara 3 behandlingar

lpg_33_edited.jpg

Vad innebär det att gå ett program med LPG-behandlingar?

Individuellt behandlingsprogram


I ett första skede får du konsultation av din LPG-terapeut

- Samtala om dina behov och mål för behandlingen

- Dokumentera kroppen för att senare kunna följa resultaten

- Utforma ett individuellt behandlingsprogram av LPG-behandlingar i kombination med LPGs effektiva hudvårdsprodukter och nutricosmetics.

Kur: LPG-behandlingar

 

Antal behandlingstillfällen i en kur varierar från person till person,  beroende på förutsättningar och ambition på resultat. Du har för din bekvämlighet på dig en kroppsstrumpa; Endermowear (en personlig kroppsstrumpa i en utformning och textur patenterad av LPG för en behaglig och effektiv behandling).

 

I samband med behandlingarna erbjuder terapeuten LPGs anpassade och vetenskapligt utprovade hudvårdsprodukter att applicera på kliniken samt att köpa med för behandling hemma. LPGs hudvårdsprodukter och nutricosmetics bör användas för att optimera resultatet!

Uppföljning av resultat

 

Under ditt skräddarsydda program följs dina resultat upp och dokumenteras. Efter avslutad behandling bör underhållsbehandlingar (cirka en gång per månad) tas för att behålla dina uppnådda resultat! Missa inte det!

bottom of page