home-corps.png

FITNESS & SPORT

LPG är en självklarhet för en stor del av sporteliten världen över med sin patenterade teknologi för behandling av bindväv, både förebyggande och vid rehabilitering. Tekniken mobiliserar och förbättrar prestationsförmågan. Inom Body Fitness används tekniken för att forma kroppen och definiera muskler på ett sätt som är omöjligt med bara kost och träning.

Ökar rörligheten​

Stretchar och mjukar upp - LPGs teknik mjukar upp och släpper stelheten runt leder. LPG stretchar och mobiliserar vävnad och senor utan smärta.

Mobiliserar

Mobiliserar - LPGs teknik förbättrar de motoriska funktionerna och ökar cirkulation och dränage, som är avgörande för att prestera som idrottare. Med LPG Endermologie kan alltså prestationsförmågan öka!

​Återställer

Lindrar smärta - LPGs teknik hjälper musklerna att återhämta sig efter träning och lindrar smärta. Det gör att man mår bättre och kan träna effektivare.

Formar

LPG Endermologie tar Body Fitness till en ny nivå. Tekniken arbetar bort depåer i vävnaden som är omöjliga att komma åt med bara kost och träning, muskler definieras, huden stramas upp och partier lyfts. För många tävlande inom Body Fitness har LPG Endermologie blivit en förutsättning för framgång.

espace-pro-2.jpg

LPG GÖR STOR NYTTA INOM SPORTVÄRLDEN

”Möjligheterna till LPG behandling i mitt arbete med Hammarby Fotboll har varit värdefulla. Med korta behandlingstider har jag snabbt kunnat uppnå en djup vävnadseffekt på allt från subakuta muskelskador, ärrbehandling, djup vävnadspåverkan till DOMS (Delayed onset muscle soreness)/träningsvärk utan att behöva slita på händer och fingrar. Det är för övrigt omöjligt att nå lika djupt med mina fingrar som jag når med LPG. LPG har helt enkelt varit ett mycket värdefullt komplement i den sjukgymnastiska verktygslådan.”

Leg. Sjukgymnast Mikael Klotz / Rehab-ansvarig Hammarby Fotboll