Technovital

Om oss

 

LPG

LPG-Systems SA i Frankrike är sedan 25 år tillbaka världsledande inom hudbehandling samt fett- och cellulitreducering. Metoden uppfanns för 26 år sedan som en medicinsk behandling av bindväv och lymdränering och gavs namnet Endermologie®. Tekniken stöds av många vetenskapligt signifikanta studier och vittnesmål, över 90 st till dags datum.

Technovital

Technovital är ensam distributör för LPG i Sverige och Danmark, ett oerhört starkt varumärke i över 110 länder.
Mer än 100 000 LPG-behandlingar görs dagligen runt om i världen. Vår ambition är att ytterligare stärka LPG:s position i Sverige. Det gäller inom skönhet/estetik, inom medicin/vård och inom sport/idrott. Det senare då LPG-tekniken är en självklarhet vid behandling av bindväv som omsluter alla våra muskler, senor, ligament och leder.

Med LPG-behandlingar optimeras kroppens naturliga möjligheter att återskapa hudceller, slimma kroppen och jämna ut cellulithud. Medicinskt används Endermologie bl.a. vid brännskador, efter operationer, ärrbildning och vid lymfdränage. Estetiskt är Endermologie oöverträffat för att uppnå en slätare och vackrare hud samt för reducering av oönskade fettdepåer, samt t.ex. dubbelhakor eller s.k. love-handles.

Endermologiens Lipomassage™ och Liftmassage™ är 100 % naturliga tekniker som optimerar kroppens naturliga förutsättningar. Det är en helt non-invasiv behandling som upplevs som skönt avslappnande.

I våra ansträngningar att bearbeta den svenska marknaden är kvalité ett nyckelord. Kvalité i kommunikation, leverans, produkt, service och support. Dvs de värden som gjort LPG till en världssuccé.