top of page

VIDAREUTBILDNINGAR
LPG ENDERMOLOGIE - VT24

Varmt välkommen att boka våra vidareutbildningar. Fyll på med mer kunskap, få en djupare förståelse och utveckla dig själv som LPG-terapeut! 

Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

 

Anmälan görs i formuläret nedan och är bindande. Kursavgiften faktureras.

Välkommen!

TOUCH-UP - FULLBOKAD

 

Här får du en djupare förståelse för din maskin och kunskaper i hur du individanpassar din behandling för optimerat resultat. Du får en ökad förståelse för maskinens sätt att arbeta och dess inställningar. Vi lär oss det nya protokollet som lanseras i april. Kursen ger dig goda förutsättningar för att senare delta i fördjupningskurserna. Frågeställningar och kundfall tas upp.

 

Förkunskapskrav: Du behöver ha en tids erfarenhet av behandlingar med din maskin och får här möjligheten att befästa dina kunskaper.


Datum: 23/5

Tid: 09:30-17:00 

 

Utbildare: Caroline Wrede

Pris: 2 900 kr + moms/person

Plats: Hos Technovital, Gyllenstiernsgatan 16, Stockholm

FÖRDJUPNING UPPSTAMNING & DRÄNAGE - FULLBOKAD

 

En större vikt- och volymminskning innebär problem med lös hud. Här fördjupar vi oss i begrepp som slimming, lyft och uppstramning av hud. Kursen är lämplig för dig som vill kunna behandla lös hud efter större viktminskning, Gastrisk bypassoperation, fettsugning vid lipödem, men även en åldrad hud som mist spänst och elasticitet. Vi lär oss mer om lymfsystemets och bindvävens anatomi och fysiologi. Vad som kännetecknar och hur vi behandlar problem såsom; lymfödem, ödem, lipödem och envisa celluliter. Klienter upplever olika problem av olika orsaker vid dessa tillstånd. Vi lär oss hur vi behöver variera tillvägagångssättet vid behandling beroende på om vi måste ta hänsyn till smärta, hård vävnad, mjuk vävnad eller lös hud.


Förkunskapskrav: TOUCH-UP kursen eller motsvarande Alliance


Datum: 24/5

Tid: 09:30-17:00 

 

Utbildare: Lis-Marie Bihl

Pris: 2 900 kr + moms/person

Plats: Hos Technovital, Gyllenstiernsgatan 16, Stockholm

FÖRE & EFTER KIRURGI
 
Kursen ger dig grundläggande kunskaper i att kunna utföra behandlingar på klienter som genomgått olika typer av kirurgi där man rekommenderar LPG-behandlingar för bättre och jämnare resultat samt snabbare läkning. Under kursen berörs i huvudsak bukplastik, lårplastik, fettsugning och kejsarsnitt. Vi lär oss även att behandla äldre ärrvävnad som blivit förtätad och oelastisk, vilket ofta medför negativ påverkan på huden samt oönskade fettansamlingar.

Förkunskapskrav: TOUCH-UP kursen eller motsvarande Alliance.

Datum: 25/5

Tid: 09:30-17:00 

Utbildare: Lis-Marie Bihl

Pris: 2 900 kr + moms/person

 

Plats: Hos Technovital, Gyllenstiernsgatan 16, Stockholm

BOKA UTBILDNING

Välj ett eller fler alternativ:

Tack för din anmälan, vi återkommer inom kort med bokningsbekräftelse.

BOKA UTBIDNING
bottom of page