ENDERMOLOGI® COSMETICS 

Hudvårdsserien är unik och utvecklad för att förstärka behandlingen med LPG Endermologie®.

 

Produkterna är anpassade för användning av både kvinnor och män och har en diskret doft. Din LPG-terapeut kan ge dig råd om vilka produkter som är bäst anpassade efter dina behov i kombination med LPG-behandlingarna!

 

Förstärker resultatet av behandlingarna

 

LPG Systems är världsledande inom cellulär mekanisk stimulering och har utvecklat en unik hudvårdsserie inspirerad av Endermologie®. Serien förstärker effekten av kropps- och ansiktsbehandlingarna med LPGs maskiner. Exklusiva och innovativa formulas med hög koncentration av det senaste av aktiva ingredienser inspirerat av bioteknologi. 

 

Kroppsprodukter

 

Kroppsprodukterna har utvecklats för att  bland annat behandla de tre sområdena; celluliter, fettreducering och anti-aging.

Läs mer

 

Ansiktsprodukter

 

Alla LPGs hudvårdsprodukter innehåller unika kombinationer av aktiva ingredienser, utvecklade särskilt för att stimulera den naturliga cellaktiviteten som förhindrar åldrande. Eftersom varje ansikte är unikt har experterna på LPG utvecklat en hudvårdsserie med produkter för olika behov.

Läs mer (länk till Frankrikes sida)

Technic Care Line för kroppen

Behandla celluliter, minska fett och strama upp hud LPG har skapat 5 nya hudvårdsprodukter för kroppen innehållande unika kombinationer av aktiva ingredienser. Produkterna är särskilt utvecklade för att stimulera naturlig cellaktivitet för fettreducering och anti-aging. Stimulerar naturlig fettförbränning av lagrat fett och förebygger så att nytt fett inte lagras. Främjar den naturliga produktionen av kollagen och elastin för fastare och mjukare hy med mer lyster.

 

Kroppsprodukterna har utvecklats för att behandla de tre behandlingsområdena; celluliter, fettreducering och anti-aging.

Technic Care Line för ansiktet

Alla LPGs hudvårdsprodukter innehåller unika kombinationer av aktiva ingredienser, utvecklade särskilt för att stimulera den naturliga cellaktiviteten som förhindrar åldrande. Eftersom varje ansikte är unikt har experterna på LPG utvecklat en ny hudvårdsserie anpassade efter de tre huvudsakliga åldrandetyperna; slapp hud, insjunket eller fylligt ansikte. Alla använder som bas anti-aging serumet;  Radiance Energising Serum samt ögonkrämen; Total Eye Cream och kompletterar med en tredje produkt beroende på behov.

Kollagenproduktion, för en fastare hud

Elastinproduktion, för en spänstigare hud

Hyaluronsyra, för en mjukare hud mer mer lyster

08 - 765 68 60 | info@technovital.se 

Gyllenstiernsgatan 16, 115 26 Stockholm

Technovital © 2020