Endermotherapie

slide-endermotherapy

ESTETISK-MEDICINSK ANVÄNDNING

De senaste 25 åren har LPG SYSTEMS levererat apparatur och tekniker för medicinsk tillämpning. LPGs teknik är 100% naturlig, icke-aggressiv och går ut på på cellulär stimulering av kroppens egna biologiska processer.

Reducera celluliter

LPGs teknik bearbetar effektivt på alla fronter kopplade till uppkomsten av celluliter; skadad bindväv eller förstorade fettceller, som leder till försämrad cirkulation och ansamling av vätska och slaggprodukter

Före

Efter 14 behandlingar

Naturligt ansiktslyft

LPGs teknik stimulerar hudvävnadens fibroblaster att öka produktionen av kollagen och elastin, vilket ger en slätare mer elastisk hy med ökad lyster. LPG reducerar även rynkor och ärr.

Före

Efter 12 behandlingar

Komplement vid injektioner av botox och fillers

LPGs teknik förbereder vävnaden inför injektioner genom ökad cirkulation och förbättrad struktur och efteråt för jämnare resultat och ökad elasticitet.

Före och efter operation

LPGs teknik är idag ofta en standardbehandling vid plastikkirurgi såsom före och efter fettsugning. Med LPG-behandlingar ökar dränage, svullnaden minskar, läkeprocessen påskyndas, blånader blir mindre och ärrbildningen reduceras.

Före

Efter 16 behandlingar

Alternativ till fettsugning > För dig som vill ha ett skonsammare, naturligt alternativ

Med LPG-behandlingar reducerar du fettet på ett naturligt sätt. Genom den mekaniska bearbetningen av fettcellen mjukas fettet upp och en förbränningsprocess startas. Vetenskapliga studier visar att lipolysen i fettcellen (fettförbränningen) ökar med upp till 70%.

Före

Efter 16 behandlingar

HÄLSA / TERAPEUTISKA BEHANDLINGAR

Att massage ger ökat välbefinnande och välmående är väl känt och dessa effekter har även LPG-behandlingar. Genom LPG kan terapeuten dock genom att t ex reglera hur djupt i bindväven och på vilket sätt bearbetningen skall göras åstadkomma mycket mer. Vanliga terapeutiska behandlingar är lymfdränage, brännskador, fibromyalgi och reducering av ärr. LPG används i stor utsträckning av sjukgymnaster och är vanligt inom sport för att minska uppkomsten av skador.

Minskar ärrbildning

Genom LPG-behandling förbättras cirkulation och dränage. Ärrbildningen förhindras eller minskar. Kollagen- och elastin-produktionen ökar vilket ger större elasticitet, slätare och föryngrad hud.

Före

Efter 30 behandlingar

Ökar cirkulation och dränage

LPGs teknik ger förbättrad cirkulation och dränage i vävnaden. Lymfödem reduceras t ex effektivt jämfört med manuell behandling.

Behandling av muskler, senor och ligament

LPGs teknik masserar effektivt och tänjer vävnaden för att förbättra dess funktion. Det minskar stelhet runt leder, ger ökad rörlighet och förkortar rehabiliteringstiden vid skador.

Smärtlindring

LPG ges för lindrande och avkopplande behandlingar. Den förbättrar och normaliserar vävnadens funktion. LPG används därför t ex för behandling av fibromyalgi och efter operation.

divider