top of page
lpg_2.png

ENDERMOLOGIE®

Genom avancerad stimulering och bearbetning kan du förbättra hudens kvalitet och forma kroppen!

Med stöd av mer än 30 års erfarenhet och vetenskaplig forskning har LPG genom endermologie, skapat en unik och patenterad teknik som stimulerar huden på ett naturligt sätt och boostar cellernas funktion och metabolism.

Upplev de effektiva resultaten av nya endermologie® för anti-aging och fettreducering!

Beauty that looks like you. NATURAL. HEALTHY. SUSTAINABLE. An intelligent strategy in a NO RISK, NO SIDE EFFECT battle to slow the unaesthetic effects of passing time.

Till skillnad från många andra tekniker på marknaden erbjuderLPG endermologie ett 100% naturligt alternativ. Genom att stimulera cellaktiviteten i huden motarbetas rynkor, slapp hud, lokalt resistent fett, celluliter mm. Denna mekaniska stimulering av cellerna kallas endermologie och ”väcker” cellerna på ett naturligt och smärtfritt sätt.

För ansiktet

De motoriserade flapsen är som ett gympass för huden. Denna cellstimulering får fibroblasterna att boosta produktionen av kollagen, elastin och hyaluronsyra som finns naturligt och är avgörande för hudkvaliteten.

 

För kroppen

Det nya kroppsmunstycket på Alliance arbetar simultant på envisa lokala fettdepåer och med hudens kvalitet (spänst och celluliter). Den nya patenterade tekniken består av en motoriserad rulle samt en ”handflata” kombinerat med sekventiellt vacuumsug. Behandlingen bearbetar både fettcellerna i hypodermis (ökar fettförbränningen) och fibroblasterna som finns i dermis (ökar produktionen av elastin, kollagen och hyaluronsyra). Med den nya tekniken i Alliance behöver man inte välja om man vill reducera fett eller strama upp hud – den gör både och!

bottom of page